Vacatures België

Sales executive/advies- en serviceverlener
West-Vlaanderen

Hanna Instruments is, sinds haar ontstaan in 1978, van een ambachtelijk Italiaans familiebedrijf uitgegroeid tot een Amerikaanse wereldspeler van formaat. Zij is gespecialiseerd in meet- en regelapparatuur voor elektrochemische wateranalyse, kwaliteitscontrole en temperatuur en dit voor uiteenlopende sectoren zoals laboratoria, voedingsindustrie, chemische industrie, enz. Wereldwijd telt deze organisatie 60 verkoop- en servicekantoren. De Belgische vestiging boekt jaarlijks een groei van 10 %. Om het team in Temse te versterken, is Hanna Instruments België op zoek naar een (m/v) sales executive/advies- en serviceverlener.

Direct sales en service

Je werkt intensief aan het uitbreiden van je klantenportefeuille. Toegevoegde waarde creëer je door een juiste probleemanalyse en het aanbod van dé juiste producten/oplossingen. Bijkomend verleen je service aan je klant onder de vorm van productopleidingen, snelle leverinterventies, tips & tricks … Je bent actief in zeer uiteenlopende sectoren, waarbij je de mogelijkheid krijgt om je te verdiepen in 'nieuwe', nog niet ontgonnen markten. Je kunt hierbij rekenen op de ondersteuning van de binnendienst die zorgt voor de offertes, direct mailings … Eén dag per week ben je op kantoor om de resultaten te bespreken, administratie bij te werken en bij te praten met je collega’s.

Actieve of passieve kennis van chemie?

Je hebt een bachelor- of masterdiploma, (basis)kennis van of interesse in chemie en je bent bereid, indien nodig, om je bestaande kennis op te frissen of bij te schaven. Nog geen ervaring, maar aangetrokken door verkoop? Of toch al een eerste ervaring in deze richting? Als je maar de nodige dynamiek en de drive hebt om de markt te bewerken en nieuwe business te genereren. Je bent flexibel, speelt graag kort op de bal en bent altijd bereid om je klant verder te helpen en bij te staan met advies. Je bent vlot in het Engels en kennis van het Frans is een plus. Je woont in de sector. 

Ons aanbod

Sector: sector West- en deel van Oost-Vlaanderen, waardoor verkeersfrustratie niet tot je dagelijkse beslommeringen hoort. Je komt terecht in een klein team (11 personen) dat behoort tot een internationale, groeiende groep, die de mogelijkheid heeft om regionale accenten te leggen. Je kan autonoom werken en beschikt over een thuiskantoor. Je ontvangt een aantrekkelijk salaris, gsm, laptop, bedrijfswagen en andere extralegale voordelen.

Interesse?

Stuur cv en motivatie t.a.v. Guy Knaepkens naar:
Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

banner vacature