Vacature Direct Sales en Service

12/10/2021

Functie: Direct Sales en Service
Sectoren: zwembadinstallateurs, voedingsindustrie, chemie, academisch, landbouw, milieu, waterbedrijven ...
Locatie: thuiskantoor/Temse
Regio: Oost-Vlaanderen, haven Antwerpen, Vlaams-Brabant

Verantwoordelijkheid

Je werkt intensief aan het uitbreiden van je klantenportefeuille. Toegevoegde waarde creëer je door een juiste probleemanalyse en het aanbod van dé juiste producten/oplossingen. Bijkomend verleen je service aan je klant onder de vorm van productopleidingen, snelle leverinterventies, tips & tricks ...

Je bent actief in zeer uiteenlopende sectoren (labo's, universiteiten, waterbedrijven, zwembadbouwers, landbouw, voeding ...), waarbij je de mogelijkheid krijgt om je te verdiepen in nieuwe, nog niet ontgonnen markten. Je kunt hierbij rekenen op de ondersteuning van de binnendienst die zorgt voor de offertes, direct mailings ...

Eenmaal per week ben je op kantoor om de resultaten te bespreken, administratie bij te werken en bij te praten met je collega's.

Profiel

Je hebt een bachelor- of masterdiploma, kennis van en interesse in chemie en je bent bereid, indien nodig, om je bestaande kennis op te frissen of bij te schaven.

Nog geen ervaring, maar aangetrokken door verkoop? Of toch al een eerste ervaring in deze richting? Als je maar de nodige dynamiek en de drive hebt om de markt te bewerken en nieuwe business te genereren.

Je bent flexibel, speelt graag kort op de bal en bent altijd bereid om je klant verder te helpen en bij te staan met advies. Je bent vlot in het Engels, kennis van het Frans is een plus. 

Je woont in je sector. Je kan autonoom werken en beschikt over een thuiskantoor.

Aanbod

Je komt terecht in een klein team (10 personen) dat behoort tot een internationale, groeiende groep, die de mogelijkheid heeft om regionale accenten te leggen. Je wordt verantwoordelijk voor de sector Oost-Vlaanderen, haven Antwerpen en Vlaams-Brabant, waardoor verkeersfrustratie minder tot je dagelijkse beslommeringen hoort.

Je ontvangt een aantrekkelijk salaris en een bedrijfswagen.

Interesse?

Bezorg ons je cv en motivatiebrief via vicky.pezzuto@hannainstruments.be.

< Terug